Saturday, July 21, 2018

Open Access Journal: Acta Centri Lucusiensis

Acta Centri Lucusiensis 
ISSN: 2343-8266
ISSN-L: 2343-8266
Acasă
Revista Acta Centri Lucusiensis (ACL) este publicaţia ştiinţifică de prezentare în formulă editorială a activităţii de cercetare desfăşurate, cu prioritate, în cadrul şi/sau sub sigla CSDR Lucus. Revista poate găzdui şi articole ale unor colaboratori externi, la propunerea acestora sau la solicitarea redacţiei, în condiţiile de abordare tematică, redactare şi deontologie ştiinţifică stabilite pentru toţi autorii.

Ritmul de editare al revistei este semestrial – pentru versiunea electronică, respectiv, anual - pentru versiunea print, care reuneşte şi dezvoltă cele două ediţii electronice ale anului. Pentru numărul aferent semestrului I, termenul de apariție este 15-31 iulie, iar pentru numărul aferent semestrului II, termenul de apariție este 15-31 ianuarie al anului următor. Subiectele generice pentru modulele tematice (valabile pentru toate ediţiile revistei din anul următor) vor fi anunţate de secretariatul redacţional până la 1 decembrie. Modulele tematice nu sunt exclusive, fiind admise spre publicare şi articole cu subiecte terţe.
ACL nr. 5B/2017

ACL nr. 5B/2017

Numărul 5B/2017 al revistei științifice Acta Centri Lucusiensis, editată de Centrul de Studii DacoRomanistice Lucus, a fost validat în ședința Colegiului de redacție din 28 ianuarie 2018, desfășurată sub prezidiul prof. univ. dr. Dan Negrescu.
Detalii »



No comments:

Post a Comment